Permanente Make-Up

Elke vrouw wil er graag perfect verzorgd uit zien op ieder moment van de dag.

Gewone make-up kan aan deze eis niet voldoen. Een mooie langdurige oplossing is Permanente make-up!

Wenkbrauwen, Lipliner en Eyeliners worden tijdens de behandeling aangebracht. De aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats op vakantie, tijdens het sporten, zwemmen of ’s morgens als u uit bed stapt en ziet er natuurlijk verzorgd uit. Daarnaast bespaart het u veel tijd, omdat u dagelijks geen Eyeliner, Lipliner/Lippen of Wenkbrauwen meer hoeft te tekenen of in te kleuren.

Permanente make-up is het mooist als u elk jaar een opfris behandeling doet.

Permanente Make-Up Wenkbrauwen

Wenkbrauwen laten uw gezicht spreken! Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up naar uw wens gecorrigeerd. Eventuele littekens kunnen ook met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Heeft u (vroeger) te veel geëpileerd en heeft u bijna geen wenkbrauwen meer, dan zijn permanente wenkbrauwen hiervoor een goede oplossing.

Voordelen:
– Natuurlijk effect, óók na genezing
– Geschikt voor alle huidtype
– Geschikt voor jong en oud
– Geen beschadiging van de huid
– Egale genezing, geen kale plekken
– Wakker worden met perfecte kleur en vorm wenkbrauwen

Gecertificeerde salon
Gespecialiseerd in permanente make-up

Gespecialiseerd in wimperextensions
Wij luisteren naar uw wensen

Kwaliteit en service
Persoonlijk advies

Permanente Make-up
Permanente Make-up
Permanente Make-up

Gecertificeerde salon
Gespecialiseerd in permanente make-up

Accentueert en geeft vorm
Op een natuurlijke manier

Kwaliteit en service
Persoonlijk advies

Permanente Make-Up Eyeliner

De Eyeliner accentueert uw ogen en geeft daarom een sprekende en volle oogopslag. Bij de eyeliners boven en onder wordt er tussen de wimper haartjes gepigmenteerd. De Eyeliner wordt naar de wens van de klant gezet van dun tot breed en eventueel een wing. Dit kan in diverse kleuren gezet worden, zoals: zwart, antraciet, donkerblauw of donkergroen. De eyeliner is ideaal wanneer u uw wimpers voller wilt laten lijken of uw ogen groter wilt laten lijken.

Redenen voor een eyeliner: bespaart veel tijd, u heeft een allergie of gevoelige huid, u heeft weinig wimpers van uzelf, u wilt dat uw make-up niet uitloopt of u vindt het moeilijk om zelf elke dag een eyeliner te tekenen.

Permanente Make-Up Lippen

Lippen geven de sensualiteit van uw gezicht weer. Bij de lip lijn kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Hierdoor lijken je lippen optisch voller en wordt er een mooie natuurlijke vorm gecreëerd.

Bij de lippen kunt u kiezen voor een zichtbare Lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende Lipliner die uw lipcontouren meer accentueert en vormgeeft. Het lippenrood neemt meer af en de contouren vervagen naarmate de jaren vorderen. Wilt u graag het gemak van een zichtbare Lipliner of wilt u de kleur van uw eigen lippenkleur weer op een natuurlijke manier accentueren, dan is de Lipliner of Full Lips hiervoor de oplossing!
Geschikt voor alle lip vormen, geen beschadiging van de huid of lippen en een natuurlijke effect met mooie contouren!

Permanente make-up lippen
Permanente make-up lippen
Permanente make-up lippen

Afspraak maken

Via ons formulier hieronder kunt u een afspraak maken bij I Do Beauty. Graag melden voor welke behandeling u een afspraak maakt.

Contact

I Do Beauty
Eemnesserweg 1
1251 NA Laren

06-46088964
info@idobeauty.nl

Ervaar de luxe en het gemak van wimperextensions en professioneel aangebrachte Permanente Make-Up!

Diensten die we aanbieden

Wimperextensions


Wij zetten binnen onze salon twee soorten wimperextensions, namelijk:

Russian Volume 2D-6D en One by One.

Permanente Make-Up


Elke vrouw wil er graag perfect verzorgd uit zien op ieder moment van de dag.

Onze Prijzen

Alle permanente make-up prijzen zijn voor een volledige behandeling inclusief een perfectie nabehandeling tussen de 6 tot 10 weken. Het totale bedrag dient bij de eerste behandeling voldaan te worden. Bij elders geplaatste permanente make-up worden de kosten tijdens een consult bepaald.

Eyeliner Infralash Onder €195
Eyeliner Infralash Boven €275
Eyeliner Infralash Boven & Onder €350
Wenkbrauwen Ombre / Powder €395
Lipliner €325
Full Lips / Lip Pigmentatie €450
Opvullen binnen 2 weken One by One €65
Opvullen binnen 3 weken One by One €75
Opvullen binnen 4 weken One by One €85
Nieuwe set One by One €95
Opvullen binnen 2 weken 2D – 6D Volume €65
Opvullen binnen 3 weken 2D – 6D Volume €75
Opvullen binnen 4 weken 2D – 6D Volume €85
Nieuwe set Russian Volume 2D – 6D Volume €95
Wimperextensions verwijderen €25

Na 4 weken opvullen wordt er een nieuwe set berekend.

* Let op! Voor het opvullen van werk van andere wimperstylistes wordt €10 extra gerekend op de normale prijs. Dit is eenmalig. Als u blijft opvullen bij I Do Beauty, betaalt u gewoon het normale tarief. Als de set van de andere wimperstyliste kwalitatief niet op te vullen is, worden de oude wimperextensions verwijderd en een nieuwe set berekend en geplaatst.

Touch-up binnen 3 -13 maanden na de laatste behandeling, 1 behandeling 45% van de behandelingsprijs
Touch-up binnen 14 – 24 maanden na de laatste behandeling, 1 behandeling 65% van de behandelingsprijs

De touch-up behandelingsprijzen gelden voor klanten die daarvoor een PMU behandeling hebben gedaan bij I Do Beauty. De prijzen voor het opfrissen van PMU welke niet door ons zijn gezet, zijn onder voorbehoud. Per klant zal worden gegeken naar de kwaliteit van de PMU zoals de vorm en de kleur. Indien de benodigde behandeling gelijk is aan het zetten van een nieuwe PMU dan zal die prijs ook van toepassing zijn. Uiteraard wordt dit vooraf besproken.

Alle permanente make-up prijzen zijn voor 2 behandelingen, namelijk: een volledige behandeling inclusief een touch-up nabehandeling tussen de 6 tot 10 weken. Een nabehandeling zal plaatsvinden indien er nog niet voldoende pigment is achtergebleven. Het totale bedrag dient bij de eerste behandeling voldaan te worden. Bij elders geplaatste permanente make-up worden de kosten tijdens een consult bepaald. * Let op! Het kost extra als u meer dan 10 weken wacht om de eerste touch-up nabehandeling te nemen.

Wenkbrauwen Shapen ( waxen & epileren ) €20
Wenkbrauwen RefectoCil verven €25
Wenkbrauwen Henna verven €25
Wenkbrauwen Deluxe ( waxen, epileren, stylen, Henna of RefectoCil verven ) €39

Klanten reviews

Dankzij Dominique kreeg ik vorige week de wimpers van mijn leven. Ze is een perfectionist en zet zich zo in om vrouwen er op hun best uit te laten zien. Tamara
By far the Best of the Best met wimpers. Perfectie is wat Do nastreeft. Als ik een cijfer zou mogen geven: een dikke 10 plus! Yes I Do ( Beauty) Corine
Beste wimperstyliste! Gaat erg secuur te werk altijd. Roksahr
Vandaag mijn wimpers laten doen bij I Do Beauty. Wat is ze professioneel en wat wordt het mooi! Ze laat je stralend de deur uit gaan en je voelt je weer op en top vrouw! Laura
Ik ben tot nu toe twee keer I Do Beauty geweest en ik ben helemaal weg van haar! Ik vertelde het idee van wat ik wilde en ze creëerde precies de eyeliner zoals ik wilde. Ik word voortdurend gecomplimenteerd. Sterk aanbevolen! Nicole
Dankjewel voor mijn nu langere en vollere wimpers! Ben er erg blij mee, mijn ogen lijken meer ‘open’. Ik krijg complimentjes dat ik er uitgerust uit zie. Dominique neemt echt de tijd voor zowel de eerste set als het opvullen. De wimpers blijven goed zitten en ik zie helemaal geen lijmrestjes, super netjes gezet. Helemaal blij met mijn nieuwe set. Nathalie
Paar weken geleden heb ik de stap gezet en permanente wenkbrauwen make up te nemen. Had ik het maar veel eerder gedaan. Het is zo natuurlijk en mooi geworden. Nooit meer opmaken zelf. Ook een mooie lift van de wenkbrauw, super! Dominique je bent de beste. Ljuba
Bellen
Navigeren